Svenska Norsk Dansk Suomi
Ilmanpuhdistusratkaisut / Ilmanpuhdistusta monilla hyödyillä

AirQlean+ on ilmanpuhdistusta monilla hyödyillä


Puhtaamman ympäristön luominen koko liiketoiminnassa ja saastuneen ilman, pölyn ja haitallisten hiukkasten poistamisella voi myös olla positiivisia vaikutuksia myyntiin. Esim. sellaisilla palvelusektoreilla kuin hotelleissa, kuntosaleilla tai liikkeissä puhtaan vaikutelman ja tunteen tarjoaminen voi olla asiakkaille houkuttelevampaa sekä joissain ympäristöissä ainutlaatuinen myyntivaltti.
 
Puhtaammat tuotteet hyllyillä parantavat tuotteen mielikuvaa ja tekevät niistä asiakkaille houkuttelevampia kuin pölyiset ja likaiset tuotteet.
 
     
 • Pienemmät energiakustannukset
  Tehokkaassa ilmanpuhdistuksessa sisäilmaa kierrätetään, mikä vähentää ulkoilman otto- ja lämmitystarvetta. Tilat lämpenevät entistä tehokkaammin ja energiakustannukset vähenevät.
 
 • Terveemmät työntekijät
  Huono ilma voi aiheuttaa päänsärkyä, astmaa ja hengitysteiden ärtymistä. Ilman epäpuhtaudet heikentävät työntekijöiden terveyttä ja suorituskykyä. Puhdas ilma puolestaan vähentää sairauspoissaoloja sekä edistää työkykyä ja hyvinvointia.
 
 • Tehokkaampi tuotanto
  AirQlean+ -järjestelmän avulla voidaan muodostaa ilmanpuhdistusalueita. Herkkiä pintoja ympäröivä ilma pidetään erittäin puhtaana, vaikka tilojen muissa osissa ei vaadita samaa puhtaustasoa. Näin vähennetään kustannuksia sekä lian ja pölyn aiheuttamia toimintahäiriöitä.
 
 • Puhtaampi ympäristö
  Käytämme Absolute-suodattimia sen vuoksi, että ne puhdistavat mekaanisesti eivätkä sähköstaattisesti. Sähköstaattiset suodattimet ja hybridisuodattimet vapauttavat ilmaan haitallisia kemikaaleja, kuten otsonia ja vapaita radikaaleja. Kaikki suodattimemme ovat ympäristömerkitty, luokiteltu ja standardoitu.
 • Pienempi siivoustarve
  Jos haluat pienentää siivoustarvetta, tehosta ilmanpuhdistusta. Suodattimemme puhdistavat ilman ja poistavat pölyn. Kun ilmassa ei ole hiukkasia eikä pölyä, yrityksesi tuotteet ovat turvassa. Vaikeasti siivottavat tilat pysyvät puhtaina pidempään. Siivoustarve pienenee jopa 50 prosenttia.