Svenska Norsk Dansk Suomi

Smoke Free Systemsistä tulee QleanAir Scandinavia

Smoke Free Systems (SFS) muutti nimeään syyskuussa 2012. Uuden tuotemerkin nimi on QleanAir Scandinavia.

SFS:n muuttuminen QleanAir Scandinaviaksi merkitsee huomattavaa muutosta perustuotestrategiassa. Vaikka yritys jatkaa 20 vuotta kestänyttä ensiluokkaisten tupakansavun käsittelyratkaisujen tarjoamista, uusi yritys QleanAir Scandinavia keskittyy uudelleen keskeiseen teknologiaan eli ilmanpuhdistusjärjestelmien toimittamiseen.

QleanAir Scandinavia tarjoaa ilmanpuhdistusratkaisuja, jotka pyydystävät ilman epäpuhtaudet, puhdistavat ilman ja päästävät sen takaisin ympäristöön puhtaana ja raikkaana ilmana. Paras mahdollinen ilmanlaatu saadaan käyttämällä suodatinpohjaisia teknologioita, jotka suojelevat ympäristöä ja siinä eläviä ja työskenteleviä ihmisiä.

Yritys kiinnittää huomion uudelleen keskeisiin liiketoimintoihin eli puhtaan ja raikkaan ilman tarjoamiseen, mutta SFS:n muuttuminen QleanAir Scandinaviaksi korostaa myös yrityksen laajentumista muille tärkeimmille alueille. QleanAir Scandinavia tarjoaa muutakin kuin vain tupakansavun käsittelyratkaisuja: se soveltaa olemassa olevia ja kehittyviä tekniikoita menetelmiksi, jotka täyttävät vaatimukset puhtaasta ilmasta lääketieteen, kemian ja vähittäiskaupan aloilla sekä valmistusteollisuudessa.

Toimitusjohtaja Dan Pitula
”20 vuoden aikana luomallamme ainutlaatuisella tuote- ja palvelukonseptilla on huomattavaa potentiaalia kaikilla alueilla, joilla tarvitaan puhdasta ilmaa. Jos minulta kysytään, tämä laajentuminen on selviö”.

Vaikka QleanAir Scandinavia edustaa uutta strategista linjausta, olemassa oleva asiakaskunta tulee huomaamaan, että alkuperäisen yrityksen ydinarvot ovat pysyneet samoina. Ydinarvojamme ovat varmuus siitä, että toimitetut tuotteet ovat korkealaatuisia, tuotteen elinikäinen palveluntarjonta, sitoutuminen ympäristönsuojeluun ja sitoumus tarjota hyvää ilmanlaatua.

Lisätietoa antaa:
johan.ehn@qleanair.com